Despre Noi

Bine ai venit la Pet Salon Ebay - pet salonul care oferă servicii de frizerie canină și felină de calitate într-un spațiu modern și primitor! Situat în inima orașului Constanta, Pet Salon Ebay este locul perfect pentru a vă răsfăța animalul de companie și a-l îngriji într-un mod profesionist.

La Pet Salon Ebay, ne străduim să oferim cele mai bune servicii de frizerie pentru animale de companie, oferindu-le tot ce au nevoie pentru a se simți bine și pentru a arăta bine. Pentru a atinge acest obiectiv, utilizăm doar echipamente și produse profesionale, astfel încât să ne asigurăm că animalele noastre de companie primesc cele mai bune tratamente și îngrijire. De la tunderea părului și taierea ghearutelor, până la băi și alte servicii de îngrijire, suntem pregătiți să facem orice este necesar pentru a asigura confortul și fericirea animalului dumneavoastră.

La Pet Salon Ebay, suntem convinși că animalele noastre de companie fac parte din familia noastră, așa că nevoile lor individuale sunt întotdeauna pe primul loc. În plus, ne străduim să le oferim toată atenția și grija necesara, tratându-le cu respect, răbdare și răsfăț. Indiferent dacă aveți un câine sau o pisică, vă asigurăm că animalul dumneavoastră va fi tratat cu cel mai mare respect și iubire de către personalul nostru.

În concluzie, la Pet Salon Ebay, ne dorim ca animalele de companie să primească cele mai bune servicii de frizerie, îngrijire și răsfăț, astfel încât să poată fi fericite și să se simtă minunat. Veniți în vizită la Pet Salon Ebay și veți vedea că ne pasă de animalul dumneavoastră la fel de mult ca și de propriul nostru animal de companie.

Contact Pet Salon EBAY - Frizerie Canina
Pet Salon EBAY - Frizerie Canina
(0720) 801 072  ●  (0732) 923 545
Cele Mai Frecvente Intrebari
Este recomandat să începem timpuriu vizitele la salon deoarece puiuțul are nevoie de timp de acomodare. Imediat după terminarea schemei de vaccinare putem face programare la salon. Prima vizită nu înseamnă neapărat tunsoare. Este recomandat un pachet de retouch fără tunsoare pe corp, până se obișnuiește. Timpul de acomodare depinde de temperamentul fiecărui puiuț în parte.
Depinde de gradul de încâlcire.

După analiza câlților, dacă aceștia sunt pe suprafață mică și pot fi descurcați, blănosul este cooperant și manopera nu provoacă durere și disconfort acestuia, putem realiza o tunsoare lungă după manopera de descâlcire. Bunăstarea și confortul animăluțului sunt pe primul loc.
Atât timp cât folosiți un șampon de calitate, pentru uz frecvent, îi puteți face băiță de câte ori este nevoie. Băița este importantă atât pentru sănătatea pielii și blăniței animăluțului cât și pentru sănătatea celorlalți membri ai familiei.
Da! Periajul este foarte important, indiferent de tipul de blană. Fiecare tip de blăniță are particularitățile și nevoile ei. Prin periaj descurcăm blănița și prevenim apariția câlților, eliminăm blana moartă, praful și impuritățile. În funcție de tipul și lungimea blăniței, periajul trebuie realizat minim o dată pe săptămână.
Recomandat este să fie adus la 45-60 de zile maxim între programari, pentru a menține pielea și blănița sănătoase și a păstra o lungime a blăniței care să ofere confort animăluțului dar și proprietarului. De asemenea vizita deasă obișnuiește companionul cu manoperele și zgomotele din salon și reduce semnificativ starea de stres și teamă.